نكات مهم در صادرات به تركيه

كليه كالاهاي وارداتي به تركيه بايد از استاندارد اروپايي برخوردار باشند
با ورود به بازار تركيه برند و مارك تجاري به ثبت برسد
پس از انعقاد هر قرارداد يا موافقتنامه، نسخه هاي طرفين به ترتيب به تاييد سه دستگاه ذيل برسند:
* ثبت در دفاتر اسناد رسمي تركيه موسوم به Noter
* تاييد و امضاي وزارت امورخارجه تركيه و در صورت لزوم اتاق بازرگاني شهر مورد نظر
* تاييد و مهر و امضاي بخش كنسولي سفارت ايران
* يك نسخه يا كپي قرارداد به رايزن بازرگاني سفارت ارائه گردد.
به هنگام هر نوع عمل تجاري رسمي و اموري چون ثبت شركت، ترخيص گمركي و غيره با هماهنگي رايزني بازرگاني سفارت ايران می بایست هماهنگ شود

export turkey

صادارت کدام کالا به ترکیه سودآورتر است؟

صادرات مواد غذایی به ترکیه سود بالایی دارد. در زیر کالاهایی را آورده ایم که تنها از نظر گمرکی بهترین کالا برای صادرات به ترکیه می باشند. برای صادرات به ترکیه باید تمامی جوانب رو بررسی کنیم تا بتوانیم صادرات پرسودتری به ترکیه داشته باشیم.

نمونه محصولات برای صادرات به ترکیه :
صادرات فرش دستباف ایرانی به ترکیه
صادرات خاویار به ترکیه
صادرات زعفران ایرانی به ترکیه
صادرات پسته به ترکیه
صادرات خرما به ترکیه
صادرات صنایع دستی به ترکیه

saffron turkey

صادرات زعفران به ترکیه

زعفران یا همان طلای سرخ یکی از ادویه های محبوب در جهان است و ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین کشورهای تولید کننده زعفران در جهان شناخته شده است. سالانه مقادیر زیادی زعفران به دیگر نقاط جهان صادر می شود و صادرات زعفران یکی از تجارت های مهم در ایران و دارای درآمد ارزی بسیار بالایی است.

صادرات زعفران به ترکیه در سال های گذشته رونق بسیار خوبی داشته است. کشور ترکیه به سبب همسایگی و دسترسی و همچنین داشتن اقتصاد گردشگری رو به رشد، بازار خوبی برای انواع مواد غذایی است و بازرگانان ایرانی نیز توانسته اند وارد این بازار بزرگ شوند.

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شماخواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

pesteh turkey

صادرات پسته به ترکیه

پسته یکی از انواع خشکبار محبوب در جهان است و ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین کشورهای تولید کننده پسته در جهان شناخته شده است. سالانه مقادیر زیادی پسته به دیگر نقاط جهان صادر می شود و صادرات پسته یکی از تجارت های مهم در ایران و دارای درآمد ارزی بسیار بالایی است. صادرات پسته به ترکیه در سال های گذشته رونق بسیار خوبی داشته است.

کشور ترکیه به سبب همسایگی و دسترسی و همچنین داشتن اقتصاد گردشگری رو به رشد، بازار خوبی برای انواع مواد غذایی است و بازرگانان ایرانی نیز توانسته اند وارد این بازار بزرگ شوند. ترکیه در سالهای گذشته بر روی ترویج کشت پسته سرمایه گذاری کرده و هم اکنون در جمع کشور های تولید کننده پسته قرار دارد اما حجم تولیدی این کشور نمی تواند جواب گوی بازار مصرف این کشور باشد و به واردات هم چنان نیاز دارد.

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شما خواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

مراحل صادرات به ترکیه

شناخت بازار
کسب مجوزهای لازم
تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری
صدور پروفرما
تهیه، تدارک و بسته بندی
دریافت گواهی بازرسی کالا
صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا
عقد قرارداد حمل و بیمه
اظهار کالا به گمرک
ارسال کالا
دریافت واریزنامه یا گواهی صدور

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شما خواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

مراحل صادرات به ترکیه

برای ترخیص کالا و انجام تشریفات گمرکی اول از همه نیاز به تنظیم اظهار نامه می باشد. برای تنظیم اظهار نامه به قبض انبار، مدارک بارنامه، حمل و نقل کالا، مجوزات مورد نیاز، مدارک بازرسی و آزمایشگاه کالا، پروفرما، اینویس و … نیاز خواهیم داشت. در کنار این مدارک باید به بخشنامه های صادر شده در خصوص تجارت و بازرگانی واردات آن کالا به کشور نیز آگاهی داشته باشیم تا در زمان انجام تشریفات گمرکی با مشکل رو به رو نشویم .

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بصورت کاملا قانونی بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شما خواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

مراحل صادرات به ترکیه

در سال های اخیر شاهد هستیم که واردات از ترکیه رشد چشم گیری داشته است و محصولات تولید شده در ترکیه از کیفیت و استاندارد بالایی برخوردار هستند. در اوایل سال 2000 میلادی اقتصاد ترکیه دچار فروپاشی شده بود و تورم بالا نیز نارضایتی مردم این کشور را به دنبال داشت اما اکنون رشد اقتصادی چشمگیر ترکیه موجب شده تا این کشور به یک کشور مطرح در بسیاری از بخش های اقتصادی تبدیل شود.
با افزایش تحریم ها و فشار وارده به شرکت های بین المللی، واردات محصولات از کشورهایی نظیر آلمان، ژاپن و کره جنوبی به ایران کاهش یافت اما کشور ترکیه به دلیل نزدیکی و بهره مندی از تکنولوژی مدرن و پیشرفته توانسته است تبادلات مالی و تجاری زیادی با کشورمان داشته باشد و از محصولات این کشور در ایران استقبال خوبی صورت گرفته است. همچنین افزایش نرخ دلار موجب شده تا واردات از ترکیه به دلیل نزدیکی مسیر و کاهش هزینه های حمل و نقل به شدت کاهش بیابد. در حال حاضر ترکیه چهارمین شریک تجاری ایران است و انواع کالاهای مصرفی، تجاری و تولیدی از این کشور به ایران وارد می شود.
کشور ایران و ترکیه به دلیل داشتن مرزهای مشترک و قرار گرفتن در یک منطقه جغرافیایی ظرفیت زیادی برای تبادلات تجاری دارند و به همین دلیل قراردادهای زیادی در بخش های گمرکی، قوانین تسهیل کننده واردات و صادرات، دفاتر تجاری مشترک و خدمات ارزی بین دو کشور وجود دارد. با وجود این قراردادها، روابط بازرگانی دو کشور روز به روز در حال بهبود است. دو گمرک فعال بین کشور ایران و ترکیه، گمرک بازرگان و جلفا می باشد که روزانه میلیون ها دلار تبادل تجاری بین کشور ایران و ترکیه از این مسیر انجام می شود.
واردات از ترکیه به صورت هوایی و زمینی توسط خدمات بازرگانی های فعال و قانونی قابل انجام میباشد.
ترکیه کشوری اوراسیایی است که بخش بزرگ کشور یعنی آناتولی یا آسیای کوچک در شمال غرب آسیا و خاورمیانه واقع است و بخش کوچکی نیز به نام تراکیه در منطقه بالکان (منطقه‌ای در جنوب شرق اروپا) قرار دارد. بزرگترین شهرهای ترکیه به ترتیب: استانبول، آنکارا، ازمیر، بورسا، آدانا، غازی عینتاب، آنتالیا، قونیه و قیصریه هستند. بیشتر شهرهای این کشور دارای پارک‌های ملی و شهری سطح بالا هستند و همانند کشورهای غربی، هر شهر بزرگ در ترکیه دارای ناحیه تجاری است. همسایگی با ایران و شباهت های فراوان فرهنگی بین دو ملت سبب شده است تا واردات از ترکیه رونق فراوانی داشته باشد. هم اکنون واردات از ترکیه به دو صورت حمل و نقل بین المللی هوایی و حمل و نقل بین المللی زمینی انجام می شود. ترکیه یکی از شرکای بزرگ تجاری ایران به حساب می آید که سالانه واردات از ترکیه به صورت انبوه توسط افراد و بخش دولتی انجام می شود. دو گمرک بازرگان و گمرک جلفا از جمله مهم ترین گمرک های مرزی و ورودی فعال در این منطقه می باشند.
امروزه بسیاری از بازرگانان ترجیح می‌دهند کالای خود را به صورت هوایی حمل کنند و به مقصد بفرستند. حمل و نقل بین المللی هوایی یکی از امن ترین روش های ارسال بار می‌باشد و امروزه مورد توجه بسیاری از بازرگانان قرار گرفته است. نکته بسیار مهم در حمل و نقل بین المللی هوایی ارزش کالا و وزن آن می‌باشد که می‌تواند بازرگان را به سمت یکی از خدمات کارگو یا اکسپرس سوق دهد. هم اکنون می‌تواند بارهای بازرگانان را از تمامی نقاط ترکیه با بهترین قیمت و کمترین زمان ممکن به ایران حمل کند. در حال حاضر گمرک فرودگاه امام خمینی مقصد بسیاری از بارهای شرکت خدمات بازرگانی تاجران می باشد.

کارشناسان ما در شرکت خدمات بازرگانی در استانبول همیشه آماده خواهند بود تا به صورت کاملا قانونی و در کمترین زمان ممکن، هزینه نهایی حمل و ارسال محموله های شما را بر اساس مشخصات ارائه شده؛ اعلام و ارسال نمایند. همچنین مشتریان گرامی می‌توانند رهگیری آنلاین مرسولات خود را نیز از طریق کارشناسان آنلاین شبانه روزی انجام دهند.برخی خدمات شرکت ما در شعبه استانبول در حوزه واردات از ترکیه عبارتند از:
امکان بارگیری کالا از درب کارخانه در تمام شهرهای کشور ترکیه
رهگیری آنلاین مرسولات از لحظه تحویل بار به تاجر تا لحظه تحویل به مشتری
ارتباط پیوسته کارشناسان با مشتریان
هماهنگی سریع با فرستنده
حمل بار بدون محدودیت وزنی
امکان ارسال بار از تهران به سراسر کشور

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بصورت کاملا قانونی بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شما خواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

واردات از ترکیه به صورت زمینی

به دلیل همجواری ایران و ترکیه یکی از روش های واردات از ترکیه حمل زمینی می باشد. مرزهای زمینی ایران برای واردات از ترکیه عبارتند از: مرز بازرگان، مرز سرو، مرز رازی و مرز خوی
شرکت استانبول رویال با شعبه فعال در استانبول می تواند بصورت کاملا قانونی و اخذ مجوزهای لازم از ادارات و سازمانهای مربوطه از دو کشور واردات از ترکیه به صورت زمینی را از مرزهای ذکر شده برای مشتریان انجام دهد.

برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه واردات از ترکیه با ما تماس بگیرید.

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بصورت کاملا قانونی بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شما خواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

مزایای واردات از ترکیه

وجود مسیرهای زمینی و ریلی بین دو کشور و امکان حمل و نقل ارزان
دسترسی ترکیه به بازارهای بین المللی
کیفیت مطلوب کالاهای تولید شده در ترکیه
قیمت مناسب نسبت به کالاهای آلمانی، فرانسوی و…
وجود قوانین گمرکی تسهیل کننده
کاهش نرخ تعرفه واردات در چارچوب موافقت نامه های دو جانبه
امکان ثبت و تاسیس شرکت در ترکیه توسط بازرگانان ایرانی
وجود اتاق بازرگانی ایران و ترکیه و پیگیری مسایل مرتبط با بازرگانان ایرانی

مراحل واردات از ترکیه و ترخیص کالا

واردات قانونی کالا از ترکیه به ایران شامل مراحل گمرکی و قانونی است که باید توسط بازرگانان رعایت شده تا محصول مورد نظر به صورت قانونی وارد کشور شود. ترخیص کالا باید توسط صاحب کالا یا نماینده وی انجام شود.

تشریفات گمرکی برای ورود کالا از ترکیه به ایران شامل موارد زیر است :

1- بازرسی کالا پیش از حمل به داخل
2- ثبت سفارش :
با توجه به ماده 8 در قوانین گمرکی ایران (مقررات صادرات و واردات) و ماده 5 آیین نامه اجرایی، برای ورود همه کالا ها و محصولات باید ثبت سفارش شده و مجوز ورود از وزارت صنعت ، معدن و تجارت دریافت گردد.
3- دریافت مجوزهای لازم برای واردات محصول :
کالاهای وارداتی بر حسب مجوز به سه گروه مجاز، مشروط و ممنوع تقسیم می شود. کالاهای مجاز کالایی است که واردات آن با رعایت ضوابط به راحتی امکان کسب مجوز برای ورود به داخل کشور را دارند و کالاهای ممنوع به هیچ عنوان اجازه ورود به داخل کشور توسط بازرگان را ندارند.
4- دریافت گواهی های بهداشتی:
با توجه به اینکه بخش زیادی از محصولاتی که از ترکیه وارد می شود شامل محصولات زراعی، محصولات خوراکی و آریشی است باید برای این محصولات گواهی بهداشت نباتی و دامی (در صورت نیاز) دریافت شود.

 

شرکت استانبول رویال با نمایندگی شعبه اصلی در استانبول بصورت کاملا قانونی بهترین راهنمایی ها را در این زمینه به شما خواهند داد

⭕️ اطلاعات بیشتر ⭕️

صفحه اصلیمشاورهدرباره ماتماس با ما